Over mij

Mijn naam is Bo Stassen, 33 jaar en woonachtig in één van de mooiste dorpje van Zuid Limburg, Schin op Geul. Samen met mijn partner heb ik 3 fantastische zoontjes: Sonnie (8), Flin (7) en Lou (5).

 

In 2008 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener aan de Hogeschool Zuyd Maastricht en heb ik een jaar werkervaring opgedaan in de kinderopvang. Na dit jaar ben ik gaan werken bij Zorgbureau Talent als Ambulant Gezinsbegeleider en heb ik de Post-HBO opleiding tot Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar behaald. Na 5 jaar gewerkt te hebben bij Talent was ik klaar voor een volgende stap in mijn carrière en ben ik in september 2014 mijn eigen Gastouderbureau gestart. Als mama van 3 jonge kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om je kinderen met een goed gevoel achter te laten bij een ander. Met deze bril op, beoordeel ik de gastouders die zich aanmelden als gastouder bij mijn bureau.

Kan ik na een huisbezoek de vraag ‘Zou ik mijn eigen kinderen hier 

achterlaten?’ volmondig met JA beantwoorden dan neem ik deze gastouder op in mijn bestand met werkzame gastouders. Ik vind het belangrijk om het contact met gast- én vraagouders laagdrempelig en persoonlijk te houden.

 

Naast het werk voor gastouderbureau VIP verbouw ik een huis van en train ik voor de Marathon Rotterdam op 5 april 2020.

Bent u opzoek naar een gastouders voor uw kind(eren) of denkt u erover om gastouder te worden? Wilt u meer weten over mij of mijn werkzaamheden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op.

 

Groetjes Bo

Richard Evers

 

35 jaar en de liefste papa die er is. Probeert van ons vervallen huisje een paleisje te maken.

Meet my Family

Sonnie Evers

 

 7 jaar alweer. Bezoekt groepje 3 van basisschool Sint Theresia in Ransdaal. Is gek op alles wat met dieren te maken heeft maar bovenalles een ECHT mama's kindje!

 

Flin Evers

 

De 'clown' van het stel.. 7 jaar en zit in groep 4, bij juffrouw Michelle.

Zit bij de schutterij, doet aan trommelen en rijdt op een crossmotor.

Lou Evers

 

Als Lou zijn charmes in de strijdt gooit ben je verkocht.

Hij is 3 jaar en gaat naar gastouder Netty als mama moet werken. Dat vindt hij niet erg want dan ziet hij zijn grote liefde Norah en zijn beste vriendje Mylan.

© 2015 by Gastouderbureau VIP  Proudly created by Bo Stassen

Volg ons op facebook
  • Facebook Black Round
Belangrijke documenten